Партньори

Лого на Медихемп

Продуктите на „Медихемп“ (MEDIHEMP) са произведени в Австрия. Използват се пълноценно всички части на конопеното растение, а производството е устойчиво – нищо не се губи.

Лого на Енекта

Енекта е създадена от семейство италиански производители на коноп. Тя работи без да поставя големи надценки и ненужно да оскъпява това, което природата ни е предоставила.

Лого на Jean Bio

Компанията Jeanbio използва благоприятните свойства на конопеното масло за получаването на продукти с цел грижа за кожата. Продуктите на Jeanbio са изцяло натурални и са подходящи за всяка възраст и тип кожа. Те предлагат първокласна грижа за кожата – по естествен начин и без употребата на химикали.

Лого на India Cosmetics

INDIA (Индия) е полска компания, която е лидер в областта на отглеждането и преработката на индустриален коноп. Те са първата компания в Полша, която произвежда конопени продукти от чисто конопено масло.

Лого на Endoca

Компанията Ендока (Endoca) е изцяло посветена на производството на най-добрите и качествени продукти от коноп, измежду които е CBD – маслото. Продуктите на компанията са изцяло натурални и могат да помогнат за балансиране на ендоканабиноидна система, подобрявайки човешкото здраве. Цел на компанията е да продължи да разработва нови, иновативни екстракти от канабис (коноп), които да бъдат достъпни за хората по целия свят.